In Shape

Lieve sporters,

We sleepten ons samen door de #Blijfthuis periode heen. Door in beweging te blijven! Mijn sportschool start met buitenlessen, dus daar ben ik de komende tijd druk mee. Net als met Felix, die trouwens ook met veel plezier heeft meegesport (denk ik, want een baby van 6 maanden zegt doorgaans niet veel meer dan AAaaaa en RrrrrrrRrrr en Bababa en iets dat heel in de verte op Mama lijkt).

Ik heb een paar lessen opgenomen, en die ga ik elke week aanvullen. Wil je meesporten als ik een les ga opnemen? Stuur me dan een Whatsapp bericht op 0645810392 en ik breng je op de hoogte wanneer ik weer sta te sporten voor de webcam.

Op deze pagina zet ik de links naar de lessen. Je hebt geen wachtwoord nodig.

Regelmatig zei ik dat mijn “echte werk” even was uitgevallen. Ben je benieuwd wat dit inhoudt, kijk dan vooral rond op deze website. Bewaar de link naar deze pagina wel, want die is niet zichtbaar voor mensen die deze site bezoeken omdat ze een communicatietraining of coaching willen boeken.

Op 29 mei is er weer een quiz, voor de nodige ontspanning en kroegmomenten op je eigenste bankstel. Helemaal gratis! Inschrijven daarvoor kan hier.

Krijg ik af en toe een after-workoutselfie van je? Dan hoef ik je niet zo te missen!
Veel liefs, Sanne

Coretraining met dumbbells en 2 doekjes

Extra buik en benen met matje en 2 dumbbells

Zware zondag met een rugtas met 5 tot 10 kilo of een baby in een draagzak (die van mij weegt ruim 9 kilo)

Buik, benen en armen met matje en 2 dumbbells

Alles tegelijk (5 juni 2020) met matje en 2 dumbbells

Voor de rammers (11 juni 2020) met matje en dumbbells